![]() |
|
|||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraživanje | Današnji postovi | Označi sve forvme kao pročitane |
| Vaši prijedlozi i sugestije - FORVM Vaši prijedlozi i sugestije kako bismo postali pravi Forvm na koji se želite uvijek vraćati |
![]() |
|
|
Opcije Teme | Način Prikaza |
|
|
||||
|
||||
|
Čini mi se da je u ranijoj verziji bio podforum sa vicevima (rugalice i smiješne slike kako hoće Duje). Sad to ne vidim?
Vidim i nove smajliće. To se traži! Ako može još ludih, dajte ih. I potpuno se slažem sa ograničenjem na četiri smajlića u postu! glasses-slipduck |
|
|
||||
|
||||
|
Ekipa hvala vam na razmisljanjima, prijedlozi su zaista kvalitetni i dobar dio njih i izvedivi. applause
Ovaj humorističan dio, zatim gastro i alternativna scena mislim da smo vec predvidjeli u nekim podforumima, a ovaj dio o uzajamnoj pomoci i savjetima mi je genijalan i morat cemo ga malo razraditi. Inace za vasu informaciju pripremamo i gastro rubriku na portalu pocetkom 2010. godine), upravo o dalmatinskoj kuhinji, tako da cemo kroz forum poceti skupljati bazu podataka. U svakom slucaju vec mi se dizzy od posla koji nas jos ceka, ali mislim da cemo zajednicki napraviti pravu stvar.
|
||||
|
||||
|
to ti je pisma od jednog super benda zovu se crno perje,metalci koji su se nažalost razišli, ne sviraju više ali ostavili su dobre pisme iza sebe ovako ide cila pisma:
Crno Perje Oko mene Nema tih kretena do juznih slavena gaze nas i lome nas mi gmizemo dalje Mi smo nesto slicno maloj kisnoj glisti radi sto god hoces mi smo opet isti Mi smo kamen, celik mi smo ljudi radni radimo k'o stoka umorni i gladni Nitko nas ne placa nit' o nama brine vidis sto te ceka kad odrastes sine Ref. Oko mene lazi i razuzdane zvijeri oko mene lopuze i ratni profiteri oko mene prevareni sakati junaci oko mene pivo i teski narodnjaci Daleko se cuje glas iz lijepe nase kako mi zestinu zderemo iz flase Na nasoj se peci rijetka juha kuha pojacati je treba snitom madjarskoga kruha Koliko je krvi isteklo iz vena da bi nase ulice promijenile imena Kolike su komunjare preobukle kapute gule kozu s ovca a one mirno sute
|
||||
|
||||
|
Mislim da bi trebalo odvojiti Ljepotu i Zdravlje.
Uz Ljepotu se može staviti zdrav život, dok uz Zdravlje idu bolesti, lječenja, lijekovi, preporuke liječnika, bolnica i sl. Televizija se nalazi u Zabavi i u Medijima. jedna TV je dovoljna.glasses-slip |
|
|
||||
|
||||
|
Tenn kantun i 41+ bi tebalo izdvojiti iz Života i stila, i napraviti generacijski podforum gdje bi se ubacile i ostale dobne skupine, uključujući Seniore 65+glasses-slip
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
||||
|
||||
|
Zašto Duje i Katica imaju žute i crvene kartoneglasses-slip
|
|
|
||||
|
||||
|
mislim da je to zbog toga što sam napisao odgovor koji nema veze sa temom ili neki drugi prekršaj.možda sad dobijem drugi žuti.donkey
|
||||
|
||||
|
Quote:
duck |
|
|
||||
|
||||
|
evo ni ovo nije za baciti.
forumaši, zagriženi zadrani,ultra zaratini neka pišu o zadru hvalospjeva ode i balade te se medjusobno natjeću tko će bolje u prozi ili u stihu.najbolje od priča i pjesama uredništvo za nagradu objavi u nekoj rubrici na portalu ili im uruči tek ustanovljenu nagradu 'Pino i Denis' za velike zasluge u promicanju zadra i regije.moglo bi se to organizirati mjesečno ili prije dana grada zadra..dolphin dolphin dolphin
| Tagovi |
| forvm, seniori, zdravlje |
| Opcije Teme | |
| Način Prikaza | |
|
|