![]() |
|
|||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraživanje | Današnji postovi | Označi sve forvme kao pročitane |
| Religija i duhovnost Vjera i vjerska pitanja, ali i sve što se dotiče duhovnosti |
![]() |
|
|
Opcije Teme | Način Prikaza |
|
|
||||
|
||||
|
Nije više nova vijest da velečasni Zlatko Sudac izdaje album "duhovne" glazbe. Po mom mišljenju Sudac ne bi smio biti nikakav uzor mladima, mislim da je ovo što on čini sramotno za vjernike iz Hrvatske. Ja nisam katolik (barem po uvjerenju), ali mi se svejedno smuči kad vidim Sudca i onu naslovnicu njegovog albuma gdje u bilom zajedno s Majom Blagdanom i još nekim hoda po vodi s gitarom u ruci. Što vi mislite o velečasnom Zlatku Sudcu?
Ovo je link Dežulovićeve kolumne o Sudcu, iz najnovijeg broja Globusa: http://www.b92.net/info/moj_ugao/ind...&nav_id=367153 Savjetujem da pročitate članak jer mislim da je svojom satirom Dežulović došao do srži problema. |
|
|
||||
|
||||
|
album sam preslusao prije 10-ak dana...album ce se sigurno svidjeti svima onima koji vole duhovnu glazbu....
ne vidim nista lose u tome da Sudac pjeva...pa ionako cijeli zivot propovijeda, a zasto ne bi i zapjevao. iako je mogao malo vise od 2 pjesme sam zapjeavti, ali eto...
h323... sherlock i watson, zagor i čiko batman i robin, thompson i tiho Last edited by popey_023; 23.06.2009 at 14:20. |
|
|
||||
|
||||
|
Članak je jako dobar daje i širu kritiku našeg društva.
A što se tiče vel. Sudca mislim da mu izdavanje CD-a ipak nije trebalo. |
|
|
|||
|
|||
|
Slažem se s brajom.Članak je jako dobar.Pjesme nisam slušala pa ne znam ali koliko sam skužila po izjavama crkve i nadbiskupije, sporan je omot CD-a i svrha.I sve to skupa kako on sebe predstavlja u komercijalne svrhe.Mislim da to nema baš puno veze s religijom.To je moje mišljenje.Ali ja možda i nisam toliko mjerodavna jer ne idem u crkvu.
|
|
|
||||
|
||||
|
Gledajt, nek svatko sluša šta ga je volja, ako ta glazba ne promiče mržnju.
Meni se osobno čini da je gosp. Sudac lažljivac, pa čak pomalo i redikul koji je eto uspija ubosti zlatnu koku (religija u hrvata) i dere po tome. I onda nek mi pričaju o tome kako se ne treba težiti materijalizmu. Licemjeri. Da su ljudi pametniji, ovakvi likovi ne bi imali nikakvog uspjeha.
http://hem.bredband.net/mosa/harem/images/feral1.gif Tehnička struka se degradira i spušta. Trgovina i management je ono što se cijeni. Jer smo u 15 godina temeljito deindustrijalizirani. Postali smo preprodavači i konjušari. Klasika. Ali nema veze jer - Imamo Hrvatsku. |
|
|
||||
|
||||
|
Ma dobro,neka on piva,ali bija bi red da sad i par igrača snimi CD,mislin, već kad more sudac...:smiley_143:
|
|
|
||||
|
||||
|
On na mene jako emotivno djeluje. Da ga vidim uživo, mislim da bih ridala od tog osjećaja koji on u meni izaziva, već nakon prvih par rečenica. Kao da me namoči cilu svojom nekom toplinom i Ljubavi.
O CD-u ne mogu govoriti jer ovo mi je prvi glas da postoji. P.S. A di si Firesword, kućo stara!!!
Ništa mi neće ovaj dan pokvarit. Last edited by Gioia; 23.06.2009 at 22:12. |
|
|
||||
|
||||
|
Pa eto kao i svi mi i Sudac je od krvi i mesa.Nebi tribalo odmah stvarati negativan stav pre ma onom sto radi.tribalo bi gledati kolikima je pomogao i kolikima će pomoći.Što se tiće CD-a Bože moj zašto ne,on sigurno neće od tih novaca koje zaradi praviti sebi dvorac.Jedan dio sigurno će dati u dobrotvorne svrhe a on ima pravo raspolagati s onim sto je dobio od prodaje.Nikome nije zabranjeno da nešto snimi.Danas je lakše snimiti CD nego CT.:smiley_156:
|
||||
|
||||
|
Ali isto mu je cijena 80kn
|
||||
|
||||
|
sumnjivi su meni i sudac i onaj kacunko