![]() |
|
|||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraživanje | Današnji postovi | Označi sve forvme kao pročitane |
| Gastro kantun Iz naših kužina širi se neodoljiv miris. Imate neki dobar recept, savjet? Podijelite ga s drugima ili nas pozovite da kušamo |
![]() |
|
|
Opcije Teme | Način Prikaza |
|
|
||||
|
||||
|
A što ako mu se na prvu ne svidi naša hrana i preostalih 10 dana odmora želi jesti nešto drugo, a nema što jer smo mi sve što je strano izbacili iz ponude? Mislim da si ipak ti taj koji priča gluposti a nema pojma o turizmu..
|
||||
|
||||
|
Quote:
![]() A drugo, ja sam isto probala tajlandsku kuhinju i moje jelo nije bilo papreno, jer sam uzela takvo. Bio je izbor paprenih/ljutih ili blagih jela. A i uvik im mozes extra naglasiti da ne stave papra/ljutice.
|
||||
|
||||
|
Nitko nije pricao gluposti.
Quote:
Quote:
Posto u Njemackoj i u mnogim drugim zemljama ima restorana sa stranom kuhinjom poput tajlandske i kineske, velik broj turista je vec navikao na ta jela pa znaju sto ih u takvim restoranima ocekuje. Ja obozavam ribu, ali ne mogu ju bas svaki dan jesti. Svaki drugi vec mogu A onim danima kad ne bih jela ribu, mogla bih pojesti nesto kinesko, tajlandsko, tursko, francusko, njemacko...Nekad se turistima jede nesto na brzinu. Pricali su mi da su uvijek kad bi usli u neki hrvatski restoran i uzeli nesto sa karte (posebno bas kad bi uzeli ribu) da je jako dugo potrajalo dok nisu dobili jelo na stol i dok nisu pojeli. Od ulaska u restoran do kraja jela sve skupa oko 2 sata i vise... Nekad im je pasalo dugo sjediti, jesti, piti i laprdati, ali najcesce su htjeli prosetati po rivi i po gradu a ne sjediti u nekom restoranu satima. Zato treba u ponudi imati svega. A potraznja ce pokazati koji dijelovi ponude ce se dugotrajno odrzati, a koji ce se zatvoriti nakon par mjeseci. Quote:
![]() Je, u Njemackoj nam isto u tajlandskim restoranima daju birati hocemo li ljuto ili necemo... Znaju da mi ne podnosimo bas jako ljuto pa ubrzo ne bi imali gostiju. Ali pricali su mi frendovi Tajlandjani i Nijemci koji su tamo duze boravili da tamo u Tajlandu bas i ne mozes cesto birati. Svi dobiju po porciju iz istog ogromnog lonca...
|
||||
|
||||
|
stao sam danas pokraj restorana da vidim meni..uglavnom koliko sam skuzio iz onog sto pise vani..meni se svodi na njihov ponudjeni slijed jela i nema biranja sto zelis..na reklami pise tradicionalni meni za 230 kn po osobi koji ukljucuje cijeli slijed tih njihovih jela..
|
||||
|
||||
|
Quote:
tako da mene u startu cijena odbija
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|
|
||||
|
||||
|
ma daj... pa za 230 kn pojedes kod Nike pastu na škampima i 2x lignje na žaru. ali svejedno bi mozda trebalo ici provati.
|
![]() |
| Bookmarks |
| Opcije Teme | |
| Način Prikaza | |
|
|