![]() |
|
|||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraživanje | Današnji postovi | Označi sve forvme kao pročitane |
| Gastro kantun Iz naših kužina širi se neodoljiv miris. Imate neki dobar recept, savjet? Podijelite ga s drugima ili nas pozovite da kušamo |
![]() |
|
|
Opcije Teme | Način Prikaza |
|
|
||||
|
||||
|
i tako samo sto nismo dobili Tajlandski restoran u Zd-u...ako niste skuzili to je ona novo obnovljena kamena kuca nasuprot ljekarne na sfingi.
bas me zanima za koliko ce propasti i zatvoriti..lol
|
||||
|
||||
|
jedino ih može spasiti ako uvezu i tajlandske plesačice
|
||||
|
||||
|
a masazerke?
|
|
|
||||
|
||||
|
A sudeći po našim ljudima neće se sigurno baš održati. Imao sam priliku vidjetiti neke naše ljude kako u dalekom svijetu reagiraju na nove stvari, tipa hrana. Tko je vidio probati nešto novo. Tko zna možda i budu dobri. Prije par mjesec sam i vidio oglas gdje su tražili kuhare sa znanjem tajlandske kuhinje.
|
|
|
||||
|
||||
|
ako budu cijenom odgovarali kvaliteti sigurno ce opstati..
|
||||
|
||||
|
Treba poći probati pa viditi. Tajlandska kuhinja mi se čini fina, maštovita jela, a sad tko tu radi i kako radi...?
Ja bi otišao probati, a koga povesti sa sobom, kad ovi oko mene na sam spomen nečeg novog i ovako "egzotičnog" okrecu ocima. Last edited by Ratatouille; 15.03.2010 at 17:05. |
|
|
||||
|
||||
|
Ma naš mentalitet je u ku*cu. Nemoramo mi jesti u tim restoranima (tajlandskim, kineskim, indijskim, whatever) ali ih MORAMO održati u našem gradu zbog turističke ponude. Svi uvik revu, ajme ča ćemo tin fureštima davat da jidu kinesku hranu, najist ćemo mi njih manulama i srdelama pa će jin bit dobro. E pa nećemo ih najist ničin što oni ne žele. Ako se turist želi kupati negdi di ima usput za poisti tajlandsku i kinesku hranu, on će otići tamo a nas će ostaviti da grcamo u našim manulama i inćunima praznih džepova dok će nam Crna Gora, Malta, Cipar i Albanija otimati turiste jednog po jednog. Zato kažem, sačuvajmo te restorane radi različitosti gastronomske ponude i pomognimo im da oni pomognu nama obogaćivanjem turističke ponude. Prošla su vrimena kad su turisti dolazili okupati se, viditi sunca i đirati pedalinom. Oni bi tili u nekom ugodnom ambijentu potrošiti koji euro na hranu koja njima paše a mi im to već godinama odbijamo pružiti, a tili bi živiti od turizma. E pa ne ide to tako. Zato je, ako se mene pita, otvorenje tajlandskog restorana jedan veliki plus i nadam se da će što duže opstati.
|
||||
|
||||
|
Mogu vam reci da je tajlandska kuhinja zdrava i ukusna, sa puno povrca, zacina, tofu... Imaju i dosta ljutih jela, ali ljutina prodje ubrzo nakon jela (iako dok jedes mislis da ce ti jezik danima biti mrtav). Nakon obilnog obroka covjek brzo postane fit, pun snage.
Ne znam kako ce kuhari u ovom restoranu kuhati, ali budu li spremali sve svjeze i higijenski, mogao bi restorancic dobro ici. U Njemackoj i Nizozemskoj su tajlandski restorani uvijek dobro posjeceni.
|
||||
|
||||
|
Ja bih baš volila otići u taj restoran kad se otvori, jer još nisam probala thai hranu. Samo se nadam da će cijene bit pristupačne. I želim mu što duži život!
|
||||
|
||||
|
Pa i meni je drago da se nešto novo otvara, a i slažem se sa s40c u vezi mentaliteta. Bilo bi dobro da se restoran održi, da hrana bude fina i cijene pristupačne.
|
![]() |
| Bookmarks |
| Opcije Teme | |
| Način Prikaza | |
|
|