![]() |
|
|||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraživanje | Današnji postovi | Označi sve forvme kao pročitane |
| Poslovna iskustva i financijski savjeti Strogo čuvane tajne od danas dijelite s nama |
![]() |
|
|
Opcije Teme | Način Prikaza |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
Ima više opcija od šefa koji mu je dao otkaz i koji MORA naći novog radnika... u društvu neradnika to baš i nije lako... |
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
uostalom, o čijem bi se društvu moglo govoriti o potpuno fin. neovisnom čoviku? Last edited by shekr; 23.10.2009 at 21:33. |
|
|
||||
|
||||
|
nije ni on .. da bi mogao nešto zasaditi treba mu sjemenje (moraš nekako doći do njega )... zemlja je već toliko onečišćena a biljke toliko ovisne o gnojivima da ništa bez toga neće uspjeti (treba novac jel...)
|
|
|
||||
|
||||
|
potpuno financijski neovisan čovjek je onaj koji je sve uložio u zlato.onda više nama kuna i deviza nego samo zlaaaato i trguje samo zlatom i ima zlatne zube.
|
||||
|
||||
|
netreba... Gnojivo ima od svojih životinja, a sjeme uzima svake godine kako bi ga mogao ponovo na proljeće posaditi...
|
|
|
||||
|
||||
|
govorimo li o realnom ili idealiziranom svijetu
ja govorim o realnom btw ... nigdje se ne spominju životinje ... i što ako se nedaj bože nešto desi i sve životinje zahvati bolest pa odapnu |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
a što kad ga pogodi nevrijeme i tuča mu sve uništi :smiley_170: o čemu je tu ovisan?
|
||||
|
||||
|
Ja sam vam gore objasnila ko je neovisan , a vi mi ne vjerujete...
|
|||
|
|||
|
Quote:
uostalom, nije sva zemlja onečišćena i postoji samoodrživi program. |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
ali zato čovjek može nešto drugo, da si olakša tu nezavidnu situaciju jer obrazovan, informiran i financijski (donekle) neovisan čovjek je najveći neprijatelj svake vlasti, svakog režima. ali to nije tema...
| Opcije Teme | |
| Način Prikaza | |
|
|