![]() |
|
|||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraživanje | Današnji postovi | Označi sve forvme kao pročitane |
| Gastro kantun Iz naših kužina širi se neodoljiv miris. Imate neki dobar recept, savjet? Podijelite ga s drugima ili nas pozovite da kušamo |
| Rezultati ankete: McDonalds u Zadru | |||
| Ajme, jedva čekam |
|
5 | 15.63% |
| Ma što će nam to smeće |
|
13 | 40.63% |
| Neću izlaziti iz Mc-a 3 dana, prežderavat ću se |
|
3 | 9.38% |
| ne zanima me |
|
11 | 34.38% |
| Glasači: 32. Ne možete glasovati u ovoj anketi | |||
![]() |
|
|
Opcije Teme | Način Prikaza |
|
|
||||
|
||||
|
bas sam prošao neki dan onuda, i vidim da je zaljepljeno na staklo RENOVIRANJE, čini mi se da piše da se otvara sredinom 12-tog mjeseca...
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|||
|
|||
|
možda mi taj Mcsmeće dugo čekamjer se jaki ZD lobiji nemogu dogovoriti tko će kupiti FRANŠIZU i otvoriti ga te ZARADIT LOVU
to je moje mišljenje
|
||||
|
||||
|
Franšiza pripada Gavriloviću tako da nebi smilo biti problema oko toga.
|
||||
|
||||
|
oce li taj Mc više ..sto se ovo opet nesto pocelo govoriti da stize
|
|||
|
|||
|
Odgođeno do daljnjega.
Po mojem mišljenju ništa od njih dok je ova politička opcija u Zadru. Problem je što gavrilović ne želi domaćoj mafiji staviti malo u džep, a u Zadru ako neki ljudi ne dobiju malo "mitologije" ništa ne prolazi. Još bi jednom zahvalio svima što su glasovali za HDZ i njihove igrače Renaulta, Jadru, Lisice i ostale životinje!
|
||||
|
||||
|
iskreno, drago mi je.
kad vidim u što se ova mladež u zagrebu pretvorila, kad posli škole vise po šoping centrima i mekdonaldsu, drago mi je da ga nema u zadru. rađe da piju kave po zadimljenim kafićima. i ovo govorin bez sarkazma...
| Opcije Teme | |
| Način Prikaza | |
|
|