![]() |
|
|||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraživanje | Današnji postovi | Označi sve forvme kao pročitane |
| Novosti Vijesti i novosti iz Zadra, Hrvatske, Svijeta... |
![]() |
|
|
Opcije Teme | Način Prikaza |
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
od 45 se ništa više ne može gledati bez prizme komunizma. komunizam je uništio normalni društveni život i ljudi su se povukli u svoje domove i crkve, ne talasajući da ne bi izgubili glavu. no ima dosta primjera i onih koji se nisu bojali, naprimjer bugojanska skupina. pročitaj vukušićev "tajni rat udbe protiv hrvatskog iseljeništva". pogle, svjedočanstva malo znače ako pitaš običnog čovika. pitaj tog čovika trebaju li postojati, primjerice, kazališta, paš viti što će ti reći. |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
Svaki normalan obican covik ce sigurno reci da kazalista tribaju postojati, zasto bi netko uopce bio protiv postojanja kazalista. Sto je autor htio reci s time?
|
|||
|
|||
|
pojasni malo
|
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
no, komunističke diktature su something else. one ne okupirau samo politički, već i društveni život u cjelini. bit je uništenje slojeva, unifikacija. uvijek se moglo poginuti zbog mišljenja, i danas, al komunizmu u tome nema premca. bilokakva društvena, politička, vjerska djelatnost se nadzire do kraja. u takvim okolnostima javljaju se za popizditi produktivni društveni pokreti poznatiji pod nazivom hrvatska šutnja |
|
|
||||
|
||||
|
"JOŠKO MARTINOVIĆ, dugogodišnji HTV-ov novinar i urednik emisija "Živa istina" i "Globalno sijelo", preminuo je nakon duge borbe s teškom bolešću."
Umro Josko Martinovic (Index.hr) Bas mi je zao, nek pociva u miru
|
||||
|
||||
|
Quote:
http://www.index.hr/vijesti/clanak/o...am/603325.aspx
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
iako nisam neka ljubiteljica naslovne gudačice ![]() moram priznati, filmić je efektan i upečatljiv a naša zemlja prelijepa i raznolika... ne znam kako je režiser Hribar uopće odlučio što će, od svega lijepog i jedinstvenog što imamo, ukomponirati u spot! s pravom smo zaslužili turističkog Oskara, kako zovu ovu nagradu
|
||||
|
||||
|
ni ja osobito
ali ko nam je kriv a i u spotu je ima malko previše nauštrb slika same hrvatske ali da je izvedba ode je.. da je spot ukupno dobar, jeQuote:
mene bi prekinuo vertigo već kod 150-te
|
![]() |
| Bookmarks |
| Opcije Teme | |
| Način Prikaza | |
|
|