![]() |
|
|||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraživanje | Današnji postovi | Označi sve forvme kao pročitane |
| Upitnik Odgovori na nekoliko pitanja kako bi se bolje upoznali |
![]() |
|
|
Opcije Teme | Način Prikaza |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
2. dosada 3. neopisiva želja da svima, urbi et orbi, pokažem koliko sam zapravo nebulozno pametan (....riiiiight... )4. teško reći...ajmo ovako: topici koji se bave ekologijom, politikom, poviješću, knjigama, filmovima i glazbom...i tako to... 5. alles gut, al kod predstavljanja mi nije jasno što bi svatko trebao imat svoj topic, što nije jednostavnije jedan topic gdje bi se svi novopridošli predstvili? 6. vidi 5.
|
|||
|
|||
|
1.) Mate Brkic
2.) Radoznalost 3.) Nadam se skorom susretu fiatista i rtz-a 4.) Jos ne znam 5.) Vidi pod 4 6.) Mozda malo veci izbor smajlica |
|
|
||||
|
||||
|
stiže brzi odgovor...
Quote:
|
||||||
|
||||||
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
|
|
||||
|
||||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
1.) Za ovaj forum sam saznao kad sam posjetio www.ezadar.hr i vidio da postoji forum.
2.) Obzirom da sam novi u Zadru, mislio sam da je ovo odlican nacin bolje upoznati grad i ljude 3.) Obzirom da sam registriran na vise foruma it just came naturally 4.) Definitivno "Nove poruke" 5.) Imam osjecaj da nedovoljno ljudi sudjeluje u diskusijama. Vidjam samo 10-ak ljudi koji su aktivni od vise od 1000 registriranih. 6.) Nisam dovoljno dugo na ovom forumu da bi primjetio da nesto fali. 1.) Kako i od koga ste saznali za ovaj forum? 2.) Što vas je navelo da se registrirate? 3.) Što vas je navelo na prvi post tj. da se uključite u diskusiju? 4.) Koji dio foruma vam je najbolji? 5.) Što svakako treba promjenit na Forvmu, što vam se ne sviđa? 6.) Na nekom forumu sam vidio nešto što bi svakako dobro bilo napraviti ovdje a to je |
|
|
|||
|
|||
|
1.) Kako i od koga ste saznali za ovaj forum?....od gricke
2.) Što vas je navelo da se registrirate?...želja za druženjem 3.) Što vas je navelo na prvi post tj. da se uključite u diskusiju?...pa neću se registrirat samo da čitam 4.) Koji dio foruma vam je najbolji?..još ne znam,tek se snalazim 5.) Što svakako treba promjenit na Forvmu, što vam se ne sviđa?..neznam,trebala bi biti malo duže tu da odgovorim na to pitanje 6.) Na nekom forumu sam vidio nešto što bi svakako dobro bilo napraviti ovdje a to je ..svaki forum je poseban na svoj način |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
2)Dosada 3)Pa treba od nekud početi 4)Planet X 5)Za sad još ništa ne treba mijenjati 6)___________________________________ |
|
|
|||
|
|||
|
1.) Čitala sam o uspjesima ovog portala, pa sam našla i forum
![]() 2.) Radoznalost??? 3.) Boli me trbuh kada šutim ![]() 4.) Cijeli je O.K. 5.) Potaknuti da se više raspravlja! 6.) Ništa mi ne pada na pamet....
|
|||
|
|||
|
????????
|
![]() |
| Bookmarks |
| Opcije Teme | |
| Način Prikaza | |
|